Debut per agafar rodatge i confiança

El Barça ha guanyat al Futsal Marlex Mataró en el primer amistós de la pretemporada per 11-0 amb gols de Matheus, Lozano (3), Dyego (2), Pito (2) i Sergio González (2) i Catela

Lozano ha fet un hat-trick per estrenar els amistosos de pretemporada en el triomf del Barça sobre el Futsal Marlex Mataró (11-0) el dia del debut de Catela, Antonio i Sergio González, aquest últim en la seva segona etapa, amb la samarreta blaugrana.

Els tres nous s’han mostrat molt actius i participatius i han aportat a l’equip la mobilitat i la frescura que els demana Velasco. Catela ha fet l’assistència del segon gol a Lozano i ha marcat el novè; mentre que Sergio González també s’ha pogut estrenat amb un doblet a la segona part.

Gols dels cracks a la primera part

El tècnic ha anat provant diferents quartets durant el partit, amb Dídac, Antonio, Lozano, Catela i Pito de titulars, i una segona rotació amb André Coelho, Sergio González, Matheus i Dyego. La primera part ha acabat amb sis gols del Barça: el primer de Matheus; dos gols de Lozano; un doblet de Dyego; i un golàs de Pito de vaselina aprofitant una assistència de Dídac.

Sergio González i Catela es diverteixen

La segona part ha començat amb un gol de molta qualitat de Lozano, que completava el seu hat-trick particular. El capità ha picat la pilota per sobre del porter imitant el que havia fet Pito a la primera part. Han completat la golejada Sergio González, que ha fet el vuitè i el desè; Catela, i Pito ha arrodonit el definitiu 11-0 i també ha completat el seu doblet particular.

Demà, segon amistós contra el Barça B, també al Palau i a porta tancada i a partir de les 12h.