A punt per als dos primers amistosos

A punt per als dos primers amistosos

El Barça s’enfronta aquest divendres al Futsal Marlex Mataró i dissabte al Barça B en els dos primers partits de pretemporada

Arriba l’hora de començar a competir després d’una setmana justa d’entrenaments. Els dos primers amistosos seran al Palau i a porta tancada: contra el Futsal Marlex Mataró (dv, 20h); i contra el Barça B (dss, 12h).

Aquesta setmana l’equip s’ha entrenat des de dimarts al Palau després de tornar de 4 dies d’stage a Andorra. Dimecres hi va haver una sessió extra a la platja de Castelldefels seguida d’un sopar de benvinguda de la temporada perquè el grup fes pinya.

Dues llistes de convocats

Velasco ha fet dues convocatòries diferents per als dos partits amb l’objectiu de repartir els minuts i la càrrega física, tenint en compte també l’esforç acumulat de la pretemporada. Adolfo, Ferrao, Marcenio i Ortiz descansaran contra el Futsal Marlex Mataró. I Velasco reservarà a André Coelho, Dyego, Lozano i Pito per al partit contra el filial.

Feixas i Pito, amb ganes de jugar

“Les cames pesen després d’una setmana d’entrenaments molt físics i la veritat és que ja tenim ganes de tornar a competir”, admet Feixas. 

Pito, per la seva banda, diu que l’equip no s’ha de sentir especialment pressionat pel llistó alt que es va deixar la temporada passada. “Som el Barça i aquest escut comporta l’exigència d’intentar guanyar cada partit i tenim una gran plantilla i si fem les coses bé segur que aspirem a tot”, diu el nou dorsal número 10 de l’equip. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut