Velasco: “Andorra és el lloc ideal per començar la pretemporada”

Velasco: “Andorra és el lloc ideal per començar la pretemporada”

El tècnic posa en valor l’entorn i les instal·lacions d’Encamp i, sobretot, la possibilitat de fer una pretemporada en condicions amb una breu convivència de 4 dies per trencar el gel

El Barça ha donat per finalitzat l’statge de 4 dies a Encamp i el tècnic Jesús Velasco ha fet un balanç molt positiu dels primers dies de la pretemporada, sobretot tenint en compte que l’any passat l’equip gairebé no va tenir temps de preparar l’inici de lliga per culpa del Mundial.

Velasco, satisfet

“Encamp és perfecte per començar la pretemporada per l’entorn, per les instal·lacons i pel clima. I la convivència d’aquests primers dies després de la desconnexió de les vacances també ens ha anat molt bé per l’ambient del grup i per la integració dels nous fitxatges”, valora Velasco.

El tècnic també s’ha mostrat molt satisfet amb la plantilla i amb el nivell físic que han exhibit els jugadors després de les vacances. “Es nota que s’han cuidat i que és un equip que manté intacta l’ambició i les ganes de guanyar”, diu Velasco, que també elogia els reforços. “Sergio González, Antonio i Catela aporten joventut, qualitat i esperit competitiu”, explica Velasco. 

“Sobre el paper tenim la millor plantilla del món però ara toca demostrar-ho en cada partit sobre la pista i ser molt conscients que tornem a partir tots els equips de zero”, adverteix. “Tenim l’avantatge de comptar amb 14 jugadors que serien primeres espases en tots els equips i això és molt important en una temporada tan llarga, tots tindran la seva oportunitat i hauran de guanyar-se el lloc a l’equip en cada entrenament”, exigeix Jesús Velasco.

Doble sessió i actes institucionals

En l’últim dia a Andorra, l’equip ha matinat per córrer per la muntanya pel Camí de les Pardines, a més de 1600 metres d’altitud, i ha fet una última sessió de pista. 

Per acabar, els jugadors han participat d’una activitat amb els nens del Casal d’Estiu del Comú d’Encamp, amb fotografies i firma d’autogràfs per a tothom. I s’ha posat punt i final a l’estada amb una trobada institucional amb intercanvi de presents amb el cònsol menor d’Encamp, el sr. Jean Michel Rascagnerès.

L’equip continua amb els entrenaments diaris a partir de demà a la Ciutat Esportiva, al Palau i també amb una sessió extra a la platja de Castelldefels, que tindrà lloc dimecres a última hora de la tarda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut