Protagonisme pel treball tàctic i la pilota

Protagonisme pel treball tàctic i la pilota

L’equip encadena tres sessions seguides de pista i la prioritat de Velasco és adaptar els nous fitxatges al sistema de l’equip

El jugadors del Barça de futbol sala ja toquen pilota a Encamp després d’un primer dia de treball eminentment físic. 

Dissabte a la tarda l’equip ja va tenir un primer contacte amb la pista del pavelló municipal d’Encamp, i aquest diumenge toca doble sessió. 

Sergio i Antonio, protagonistes

Velasco insisteix en la importància de fer una pretemporada en condicions amb entrenaments llargs i un bon treball tàctic per assolir l’objectiu de jugar com un equip, amb molta mobilitat i mentalitat ofensiva com a trets distintius. 

Per això el tècnic treballa en l’adaptació dels dos nous fitxatges al sistema de joc. El grup ha acollit amb els braços oberts a Sergio González i Antonio Pérez, amb l’avantatge que Sergio ja coneixia mig equip de la seva etapa anterior al Barça i que Antonio ha coincidit amb Ortiz, Lozano, Adolfo, Dídac i Catela a la selecció. 

Velasco marca el camí

Ara Velasco té un mes de feina i entrenaments per endavant per engreixar la maquinària i aconseguir el repte de construir un grup compacte que ofereixi un joc vistós, atregui l’atenció del públic i aspiri a tots els títols possibles. Això sí, el tècnic té clar el missatge: “comencem tots de zero i som el rival a batre, que ningú pensi que guanyarem amb l’escut, sobre el paper tenim la millor plantilla però toca demostrar-ho en cada partit sobre la pista”, va dir Velasco als jugadors en el seu primer discurs a la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut