Primer dia de treball físic a Encamp

Primer dia de treball físic a Encamp

L’equip ha fet carrera continua per la muntanya i sessió de gimnàs

Després de 5 setmanes de vacances toca treballar dur per a posar-se en forma, i això és el que han començat a fer aquest dissabte els jugadors del Barça de futbol sala en el primer dia d’stage a Encamp (Andorra)

Córrer i gimnàs

Els jugadors estaven convocats a les 7:30 per un refrigeri lleuger. A les 8 del matí tocava sessió de carrera continua a 1600 metres d’altitud durant 6 quilòmetres pel Camí de les Pardines fins a arribar al Llac d’Engolasters. La recompensa ha estat un paisatge magnífic immortalitzat amb una foto de grup, la primera d’aquesta temporada 2022/23.

Després, un bon esmorzar i a les 11h sessió de gimnàs de més d’una hora de durada al pavelló Municial d’Encamp. Per acabar, els més valents s’han capbussat al riu Valira per fer sessió de crioterapia en plena natura. 

El programa de l’stage

El primer contacte amb la pista serà a partir d’aquest mateix dissabte a la tarda. Velasco ha previst la primera sessió d’entrenament amb pilota a les 19h. I diumenge més, amb doble sessió de pista i gimnàs. Per acabar, dilluns tocarà tornar a córrer per la muntanya, un últim entrenament de pista i una sessió més distesa amb nens del Casal d’Estiu d’Encamp. Trobada institucional, atenció als mitjans i després de dinar, tornada a Barcelona el mateix dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut