Retrobament i cap a Andorra!

Retrobament i cap a Andorra!

L’equip arrenca la pretemporada amb les proves mèdiques i una estada de 4 dies a Encamp

El primer equip de futbol sala s’ha posat en marxa aquest divendres després de cinc setmanes de vacances i amb el clar objectiu de repetir els èxits de la temporada passada, però amb la mentalitat que “partim de zero com tots els equips i ja no compta el passat”, com ha dit el capità Sergio Lozano.

Proves mèdiques i viatge a Andorra

Els jugadors s’han retrobat al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva a partir de les 8.30 h per fer les proves mèdiques, i a primera hora de la tarda viatgen a Andorra per fer una estada de 4 dies a Encamp. El primer entrenament està previst per a demà dissabte, amb mitja hora de carrera continua per la muntanya, una sessió de gimnàs i el primer contacte amb la pista a la tarda.

Antonio, Sergio González…i Catela, els fitxatges

La novetat el primer dia de feina ha estat la presència dels dos nous fitxatges d’aquesta temporada: Antonio Pérez i Sergio González. Els dos han conegut i saludat els nous companys, amb molts dels quals ja es coneixien de la selecció i de l’etapa de Sergio al filial.

Si bé s’han fet dues incorporacions, en realitat són tres els reforços que presenta l’equip per a la temporada 2022/23 perquè Catela, que va arribar al març, ja podrà ser, finalment, inscrit i competir com un més de la plantilla.

Els objectius de Lozano i Ferrao

“És clar que tenim plantilla per aspirar a tot, però cal ser conscients que el passat ja no val per res i que partim tots de zero. Si volem aspirar a repetir els èxits de la temporada passada, hem de ser humils”, adverteix Lozano. “El que toca ara és que els nous fitxatges s'integrin, que són jugadors joves que arriben amb moltes ganes i segur que ens aportaran molt. I a l’afició li dic que si venen al Palau, s’ho passaran bé”, diu el capità.

“Ens han anat molt bé les vacances, perquè els internacionals gairebé no vam descansar l’estiu passat amb el Mundia,l i també hi ha haver Europeu i Copa Amèrica”, explica Ferrao. “Ara ja teníem ganes de tornar i l’objectiu és seguir millorant el nostre joc per fer un futbol sala atractiu i ofensiu que atrapi la gent, i, si fem les coses bé, segur que podrem aspirar a repetir o fins i tot millorar el que vam fer la temporada passada”, argumenta el pivot de Chapecó.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut