Sergio González torna al Barça i firma per tres temporades

Sergio González torna al Barça i firma per tres temporades

L’ala de Montcada torna a casa després de jugar tres anys a Tudela i consolidar-se les dues últimes temporades a Valdepeñas com un dels millors jugadors de la lliga

Sergio González Pérez torna al Barça amb 25 anys, arriba lliure procedent de Valdepeñas i firma per tres temporades, fins al juny de 2025. Va marxar del Club ara fa cinc temporades, després de guanyar la lliga de Segona amb el Barça B i debutar amb el primer equip, i des d’aleshores ha jugat tres temporades a Ribera Navarra i les dues últimes a Valdepeñas. Va començar a jugar al FS Montcada, i es va formar com a jugador al Barça i a Les Corts UBAE.

Al Valdepeñas, Sergio González s’ha consolidat com un dels millors jugadors de la lliga, i aquesta temporada ha estat un dels líders de l’equip subcampió de Copa del Rei i semifinalista de la lliga. També és internacional absolut i va jugar l’últim Mundial a Lituània. Com a jugador, és un ala polivalent, amb un gran desplegament físic, disciplinat tàcticament i molt complet en atac i en defensa. En l’últim campionat de lliga va marcar 17 gols en 30 partits disputats.

Declaracions de Sergio González

“El Barça és casa meva i tornar era una de les meves aspiracions vitals perquè aquí es lluita sempre per guanyar i això és el més bonic que hi ha”, diu Sergio González.

“Sempre he somiat amb tornar a casa, vaig marxar molt jove per completar la meva formació i en aquest període he jugat en dos clubs que m’han aportat coses molt diferents. He aprofitat l’oportunitat per evolucionar com a futbolista i créixer professionalment i ara sóc una millor versió del Sergio que es va veure al Barça i toca demostrar-ho en el dia a dia i segur que vindran grans coses”, explica Sergio.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut