El tanca Antonio Pérez fitxa pel Barça per tres temporades

El tanca Antonio Pérez fitxa pel Barça per tres temporades

Només té 21 anys, arriba lliure del Jaén on va debutar a Primera ja fa quatre temporades, i és un dels jugadors joves espanyols amb més projecció

Antonio Pérez Ortega, de només 21 anys i nascut a Jaén, es converteix en el primer reforç del Barça de futbol sala per a la temporada 2021/22. Antonio arriba lliure procedent del Jaén Paraíso Interior i firma amb el Barça per a les properes tres temporades, fins al juny del 2025.

És un jugador defensiu, que pot jugar de tanca o d’ala-tanca, i que destaca també per tenir un bon xut exterior i un bon toc de pilota. Tot i la seva joventut, Antonio va debutar a Primera l’abril del 2019, amb només 18 anys, ara ja fa quatre temporades. Ho va fer amb el mateix Jaén, l’únic club on ha jugat fins ara com a professional i on va arribar de Cadet. Al marge de la seva carrera esportiva, Antonio també és llicenciat en Dret.

Internacional Absolut i campió d’Europa sub-19

Aquestes últimes temporades Antonio s’ha consolidat com un dels millors tanques de la lliga i un dels jugadors espanyols amb més projecció. Ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i va ser campió del món sub-19 a Riga juntament amb els blaugrana Povill i Nico.

Declaracions d’Antonio Pérez

“Fitxar pel Barça és una passa endavant molt important en la meva carrera esportiva perquè és un orgull que es fixi amb mi el millor Club del món i ja tinc ganes que comenci la temporada per aportar tot el que pugui i ajudar a aconseguir tots els objectius que ens marquem”, diu Antonio.

“Sóc inconformista i auto-exigent de mena, i per això és un gran repte arribar a un Club tan gran com el Barça que aposta pels joves i que sempre aspira a guanyar-ho tot, i a més tinc l’avantatge de conèixer molts jugadors de la selecció i així serà més fàcil integrar-me”, explica Antonio.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut