Final de curs amb festa merescuda al Camp Nou

Final de curs amb festa merescuda al Camp Nou

Plantilla, staff, directius i familiars celebren una jornada de clausura de la temporada amb un partit i un sopar a l’Estadi

Un brindis amb el president Laporta va posar punt i final a una jornada festiva de celebració del pòquer de títols, amb un partit i un sopar al Camp Nou. Hi van participar jugadors, staff, directius i familiars enmig d’un ambient distès i alegre, com no podia ser d’una altra manera.

 

Sobretot els brasilers, i especialment Pito, van immortalitzar el partit al Camp Nou amb selfies i vídeos per alimentar les seves xarxes socials. Sergio Lozano i Dídac Plana es van intercanviar els papers, Lozano va fer de porter i Dídac va demostrar tenir criteri i un toc exquisit fent de jugador. I Matheus va complir el seu somni de nen de córrer la banda i marcar un gol al Camp Nou.

El president Laporta felicita l’equip

El dia del seu aniversari el president Laporta va voler compartir un brindis amb l’equip i el directiu Aureli Mas, responsable del futbol sala, per donar-los l’enhorabona pels èxits aconseguits i encoratjar-los a seguir fent història la propera temporada. D’aquesta manera, la plantilla comença unes merescudes vacances fins al proper 5 d’agost, quan començarà la pretemporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut