Carlos Ortiz renova per una temporada

Carlos Ortiz renova per una temporada

El tanca madrileny s’ha guanyat la continuïtat després de contribuir decisivament al pòquer històric que ha aconseguit l'equip

Ortiz seguirà una temporada més al Barça, fins al 30 de juny del 2023. Als seus 38 anys, el tanca madrileny ha posat la seva experiència al servei de l’equip, oferint un rendiment impecable en els moments clau i exercint de líder al vestidor. Ha jugat 39 partit sobre 50 possibles amb el Barça i ha marcat 7 gols. També ha disputat el Mundial i l’Europeu i ha decidit retirar-se de la selecció espanyola amb 215 internacionalitats, un rècord absolut.

 

Ortiz: "Ha estat un any espectacular" 

“Estic molt content amb la renovació, ha sigut un gran any a nivell col·lectiu i també a nivell personal. He encaixat molt bé al vestidor, el grup humà és espectacular i tenia moltes ganes de seguir un any més i de demostrar-me a mi mateix i a tothom que puc seguir donant un bon nivell i ajudar el Club a seguir guanyant títols”, diu Carlos Ortiz.

“No em plantejo el futur, aquesta temporada m’ha anat bé així. Em vaig proposar gaudir de cada partit, cada entrenament i cada viatge com si fossin els últims i el meu cap ho ha agraït perquè he estat centrat en el que tocava: aportar el màxim possible al grup. Vull seguir igual i el futur ja dirà”, explica Ortiz.

“A nivell personal em vull centrar en el Club després d’haver deixat la selecció i crec que físicament agrairé els moments de recuperació, mentre que a nivell grupal l’exigència i l’ambició són màximes per seguir fent història la temporada que ve”, remarca Carlos Ortiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut