El pòquer ja llueix al Museu

El pòquer ja llueix al Museu

L’equip ha fet l’entrega simbòlica de la lliga, la Champions, la Copa d’Espanya i la Supercopa al president Laporta en un acte celebrat al Camp Nou Experience

La lliga, la Champions, la Copa d’Espanya i la Supercopa de futbol sala que el Barça ha conquistat aquesta temporada 2021/22 ja són al Museu.

Una comitiva de l’equip, encapçalada pel directiu Aureli Mas, el coordinador esportiu Jordi Torras, l’entrenador Jesús Velasco i els capitans Sergio Lozano i Dyego, han fet entrega dels trofeus al president Joan Laporta i al vicepresident Rafa Yuste. Tots junts han dipositat els trofeus a la vitrina corresponent del futbol sala, que ja té, en total, 4 Champions, 6 lligues, 6 Copes d’Espanya, 7 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Espanya, 1 Copa del Rei antiga, una Recopa d’Europa i 10 Copes Catalunya.

 

El president Laporta, exultant

“En el moment actual del Club s’agraeixen molt les alegries que ens dona l’equip de futbol sala, que ha fet una temporada magnífica aconseguint els 4 títols més importants”, ha dit el president Joan Laporta. “És un plaer gaudir dels èxits esportius i també del nivell de joc que exhibeix l’equip després d’una aposta per la renovació que ha sortit bé i que té recorregut de futur”, ha afirmat el màxim dirigent de l'entitat.

“És molt difícil aconseguir el que hem aconseguit, i més en una temporada plena d’adversitats, però acceptem el repte de repetir la gesta la temporada que ve. Totes són molt boniques, però la Champions és especial”, ha afirmat Sergio Lozano.

“Ha estat un any meravellós que quedarà en la història del Club i estem molt orgullosos del que hem fet”, ha remarcat Dyego Zuffo.

Ara, l’equip farà un sopar de cloenda de temporada dimecres vinent al mateix Camp Nou abans de posar punt i final definitiu a la temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut