Ferrao, màxim golejador per quarta vegada

Ferrao, màxim golejador per quarta vegada

El pivot brasiler s’apropa al rècord de cinc “pitxitxis” de Paulo Roberto, mentre que Sergio Lozano es converteix en el màxim golejador de les finals i André Coelho acapara tots els títols importants

Tres anys després, Ferrao torna a coronar-se màxim golejador de la lliga i ho aconsegueix per quarta vegada, quedant molt a prop del rècord de cinc “pitxitxis” de Paulo Roberto.

Ferrao ha marcat 30 gols en 27 partits disputats i comparteix podi amb el seu company i amic Sergio Lozano, que n’ha marcat 26, i amb el jugador de Ribera Navarra Terry, autor de 25 gols.

Quart "pitxitxi" de Ferrao

Ferrao entra als llibres d’història amb quatre trofeus de “Màxim Golejador”, a només un del rècord de Paulo Roberto. El pivot de Chapecó ja havia guanyat aquest trofeu els anys 2017, 2018 i 2019. A més, Ferrao també ha sigut màxim golejador global de la temporada amb 39 gols, un més que Lozano que n’ha fet 38. Els dos competeixen, ara, per ser els màxims golejadors històrics. Lozano suma 309 gols amb la samarreta del Barça, mentre que Ferrao n'acumula 282, superant els 247 de Wilde.

Coelho, palmarès de rècord

Menció a part mereix la gesta d’André Coelho. Ha guanyat, en una mateixa temporada, sis títols: Mundial i Europeu amb Portugal, més Champions, Lliga, Copa d’Espanya i Supercopa amb el Barça. De llegenda.

mini_DSC_3898

També ha establert un nou rècord Sergio Lozano. En aquest cas, el de màxim golejador de les finals amb 27 gols, un més que Joan Linares.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut