Dyego: “No els podem donar vida”

Dyego: “No els podem donar vida”

El segon capità del Barça diu que l’equip ha d’anar a totes a Palma per intentar sentenciar la lliga i evitar un tercer partit al Palau

Dyego Zuffo va ser l’heroi del primer partit de la final amb dos gols que van obrir el camí de la victòria i van donar el primer punt al Barça. A les portes del segon partit a Son Moix (ds, 20:45h, Gol i BarçaTV), Dyego ha atès als mitjans del Club i ha explicat quines són les sensacions:

"Tenim dues oportunitats, però hem d’anar a totes a Palma i intentar aprofitar el primer match-ball perquè ens enfrontem a un gran equip i no podem donar-los vida”, afirma Dyego. A més, ha afegit: "És clar que seria millor celebrar el títol a casa, però no podem jugar-nos-la i deixar la feina per l’últim dia, perquè ja van demostrar en el primer partit i durant tota la temporada que són un equip duríssim, que defensen molt bé. Hem d’anar a totes i intentar sentenciar per evitar arribar al tercer partit”.

 

I és que l'equip és conscient que "serà molt difícil i allà segur que ens ho posaran encara més difícil que en el primer partit, perquè s’ho juguen tot i compten amb el suport del públic, però estem acostumats a jugar aquest tipus de partits i volem sentenciar la lliga a Palma”.

Velasco, en la mateixa línia

“El primer partit era vital, però que ningú doni res per fet”, avisa el tècnic Jesús Velasco. "Per al Palma Futsal serà segurament el partit més important de la seva història i segur que equip i públic s’ho deixen tot a la pista i a la graderia. Però nosaltres aquesta temporada hem respost molt bé sempre en situacions de màxima pressió. Tenim dos match-ball i toca aprofitar aquest avantatge", diu el tècnic, que té clara la recepta per guanyar: “Competitivitat, sang freda, lucidesa i cames”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut