El primer partit, el més important

El primer partit, el més important

Barça i Palma Futsal es disputen el títol de lliga en una sèrie al millor de tres que s’estrena aquest dimarts al Palau (20:45h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

“Guanyar el primer partit és molt important perquè obligues al rival a guanyar-te dues vegades seguides i amb la igualtat que hi ha és molt difícil remuntar una sèrie”, avisa el tècnic Jesús Velasco. La final comença aquest dimarts a les 20:45h, en directe per BarçaTV, Esport3 i Gol.

El Barça i el Palma Futsal afronten el primer partit de la final sense baixes i amb tot l’arsenal disponible. Els dos equips ja s’han enfrontat tres vegades aquesta temporada, amb dues victòries de Palma Futsal a la lliga regular i el triomf del Barça a la final de la Supercopa per penals.

“Són un equip que sempre ens costa, són molt competitius i cometen molts pocs errors i per això serà especialment important afrontar el partit concentrats al màxim des del minut 1”, admet Lozano.

El discurs de la prudència

Velasco i Lozano volen ser molt prudents i evitar eufòries abans de la final.

“Que ningú pensi que serà fàcil, ells afrontaran el partit convençuts que poden guanyar-nos com així ho indiquen els precedents i nosaltres hem de partit amb la mentalitat que partim de zero, res del que hem ni guanyat fins ara serveix de res de cara a la final i hem d’enfocar totes les nostres forces en intentar guanyar aquesta lliga”, diu Velasco.

“Ha sigut una temporada molt complicada per la sobrecàrrega de partits, arribem tots al límit però sabem que hem de fer un esforç perquè la recompensa és molt gran i podem completar un pòquer que seria històric, estic segur que el públic del Palau ens donarà ales”, afirma Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut