Barça-Palma Futsal: la final està servida

Barça-Palma Futsal: la final està servida

La sèrie serà al millor de tres i es jugarà els dies 21, 25 i 28 de juny, amb el primer partit al Palau dimarts que ve a les 20:45h

La Primera RFEF tindrà final inèdita. Barça i Palma Futsal lluitaran pel títol a partir de dimarts que ve en una sèrie prevista al millor de tres i amb avantatge de pista pel Barça. El Barça ha guanyat el Valdepeñas i el Palma Futsal ha superat al Jaén amb remuntada inclosa en les respectives semifinals.

Els horaris

El primer partit de la final Barça-Palma Futsal serà dimarts dia 21/6 a les 20:45h al Palau, el segon a Son Moix el dia 25/6 a les 20:45h i el tercer, si fos necessari, el dissabte dia 28/6 a les 20:45h una altra vegada al Palau.

Entrades ja disponibles

Les entrades per al primer partit del Barça-Palma ja es poden adquirir des d'aquest diumenge a través del web www.fcbarcelona.cat. Per als socis la final és gratuïta, i la resta del públic pot comprar les seves localitats per un preu a partir dels 16 euros. 

Aquesta temporada el Barça i el Palma Futsal ja s’han enfrontat tres vegades, amb dues victòries de Palma Futsal a la lliga regular i triomf del Barça als penals a la final de la Supercopa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut