Barça - Valdepeñas: Classificats per la final de la lliga! (6-4)

Un hat-trick de Ferrao i el bon treball de l’equip de Velasco dona el pas a la final de Lliga després de superar per 7-4 en el global a un combatiu Valdepeñas

Els de Jesús Velasco han aconseguit una victòria de mèrit per 6-4 davant un Valdepeñas molt intens i enèrgic. Un partit molt igualat amb moltes alternances en el marcador. Ferrao, amb un hat-trick, l’últim d’ells un gran gol, Pito, Lozano i Dyego han estat els golejadors culers.

Igualtat màxima

El partit ha començat amb una intensitat i un dinamisme molt alt per part dels dos equips. Primer Ferrao ha obert la llauna al minut cinc amb un xut sec posant el 1-0 al marcador. Valdepeñas no ha tardat en reaccionar i al minut nou Ivi ha aconseguit batre a Dídac després d’una acció individual i ha col·locat el 1-1.

A partir de l’empat el partit s’ha obert i les ocasions han augmentat. Pito ha fet el 2-1, al mateix minut nou, després d’una bona combinació amb Marcenio. Valdepeñas, però, ha tornat a igualar el resultat a través d’un rebot dins l’àrea després d’un xut creuat de Lazarevic i que entre Coelho i Humberto l’han acabat enviant dins la porteria de Dídac (2-2).

El partit es complica, Ferrao apareix

Només començar la segona part Lozano ha aconseguit el tercer. Després d’una anticipació i una ràpida conducció el capità ha creuat la pilota amb la cama esquerra avançant-se, de nou, al minut 23 (3-2). Tot i això, Valdepeñas ha tornat a igualar el partit amb un gol d’Ivi fent el 3-3 al minut 27.

El partit s’ha descontrolat quan els àrbitres han expulsat per segona targeta groga a Ortiz al minut 29 per una discutida falta. Valdepeñas ha sabut aprofitar la superioritat numèrica i Bateria ha marcat el 3-4.

Els de Jesús Velasco, però, no han estat molts minuts per sota en el marcador. Ferrao ha tornat a empatar el partit 4-4, en aquest cas de penal al minut 32, i Dyego ha situat el 5-4 després d’una brillant acció individual driblant al porter Edu al minut 33. Per culminar la festa Ferrao ha aconseguit el seu tercer gol del partit després d’una espectacular jugada entre tot l’equip blaugrana al minut 40 (6-4) i que suposava el 7-4 global.

El Barça s'enfrontarà al Palma Futsal a la final en una eliminatòria al millor de tres partits. El primer, dimarts 21 de juny al Palau (20.45 hores).

Barça, 6
Valdepeñas, 4

Barça: Dídac, Ortiz, Lozano, Povill, Pito -cinc inicial- Matheus, Ferrao, André Coelho, Dyego, Adolfo, Marcenio, Esquerdinha, Miquel Feixas, Àlex Lluch.

Valdepeñas: Edu, Lolo, Ribeiro, Lazarevic, Sergio -cinc inicial- Bateria, Nano, Rafa Rato, Humberto, Ivi, Matheus Preá, A.Geraghty, Albertillo, Óscar de la Faya.

Gols: 1-0, Ferrao (min 5), 1-1 Ivi (min 9), 2-1, Pito (min 9), 2-2 Humberto (min 13) 3-2, Lozano (min 23), 3-3 Ivi (min 27), 3-4 Bateria (min 30) , 4-4 Ferrao (minut 32), Dyego 5-4 (minut 33), 6-4 Ferrao (minut 40)

Àrbitres: Antonio Navarro Rodríguez Villanueva, Alberto Sarabia Eguiluz. Groga a Ferrao (min 6), Ortiz (min 9 i 27 ), Lozano (min 15), Adolfo (min 29), Povill (minut 32). Per part del Valdepeñas targeta groga a Lolo (min 9), Sergio (min 20), Nano (min 32)