Semifinal a tot o res

Semifinal a tot o res

El Barça ha de defensar un gol d’avantatge en el partit de tornada al Palau contra Valdepeñas per accedir a la final de la lliga (ds, 13h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

El Barça i el Valdepeñas tornen a enfrontar-se aquest dissabte al Palau en el partit de tornada del play-off semifinal després del 0-1 de l’anada de dimecres. Recordem que al Barça li valdría, fins i tot, perdre d’un gol al final de la pròrroga per classificar-se per a la final. Però la mentalitat de l’equip és la de sortir a guanyar i no especular amb l’avantatge.

Ferrao afina la punteria

“El resultat de Valdepeñas va ser curt pels mèrits que va fer l’equip, hem d’intentar estar més encertats en la finalització per evitar donar opcions al rival”, diu Ferrao. “Serà un partidàs i afrontem la tornada com si fos una eliminatòria a partit únic, ja tenim l’experiència de passar-ho malament contra ElPozo i no volem que es repeteixi la història·, explica el pivot de Chapecó.

Ferrao també apel·la al factor Palau. “A Valdepeñas el seu públic va animar molt i estem segurs que al Palau la nostra afició també ho donarà tot perquè els necessitem més que mai per complir l’objectiu”. Sobre el plantejament del rival, el brasiler no creu que Valdepeñas vari el guió respecte a l’anada. “Ells defensen molt bé i utilitzen les contres com la seva arma principal i segur que tornarà a ser així”, adverteix Ferrao.

Sense baixes

El Barça no té baixes de cara a la tornada contra Valdepeñas i Velasco repeteix la convocatòria de catorze, amb els 13 disponibles del primer equip i la presència del porter del filial Àlex Lluch. Per la seva banda, Valdepeñas no podrà comptar amb Lemine i Albertillo ocuparà el seu lloc a la convocatòria. El partit serà aquest dissabte a les 13h, en directe per BarçaTV, Esport3 i Gol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut