A Valdepeñas amb la lliçó apresa

A Valdepeñas amb la lliçó apresa

André Coelho i Adolfo assenyalen que l’equip ha de jugar l’anada com si fos una final sense pensar en la tornada al Palau (dc, 20:45h, BarçaTV i Gol)

Discurs ambiciós i autocrític de la plantilla del Barça després de l’agònica classificació per a les semifinals amb pròrroga inclosa contra ElPozo. Els jugadors han pres nota i volen aplicar la recepta que els apropi a la final en el partit a Valdepeñas (dc, 20:45h, BarçaTV i Gol)

“No podem donar res per fet i ja es va demostrar contra ElPozo, la clau serà evitar fer concessions i no mirar el marcador, cada minut compta i ara només pensem en guanyar l’anada a Valdepeñas”, avisa Adolfo, que elogia al rival. “Fa molts anys ja que estan fent molt bé les coses i tenen una plantilla de molta qualitat que pot plantar cara a qualsevol i aspira a tot”, remarca el colomenc.

En el mateix sentit s’expressa André Coelho. “Hem de jugar a Valdepeñas amb la mentalitat d’una final, sabem per experiència que serà un partit molt difícil amb una pressió ambiental molt forta però som el Barça i hem d’estar preparats per tot”, diu André Coelho.

Tots els jugadors disponibles

Jesús Velasco no té baixes i s’emporta a Valdepeñas als 13 disponibles del primer equip i també al tercer porter Àlex Lluch.

El Valdepeñas arriba amb molta moral al partit després d’haver derrotat a Cartagena als quarts amb un gol in extremis de Bateria per forçar la pròrroga i un altre gol de Sergio González en el temps afegit que va segellar la classificació. El Barça ha guanyat els dos precedents d’aquesta temporada contra Valdepeñas a la lliga regular: 2-4 en el partit d’anada al Virgen de la Cabeza i 7-2 ara fa 15 dies al Palau. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut