El Juvenil guanya la Copa d’Espanya

Els de Pep Ruiz han superat ElPozo a la final disputada a Burela per 1-4 amb gols de Puigvert, Carrasco, Rodó i Cano

El Barça juvenil s’ha proclamat campió de la Copa d’Espanya, el títol més important de la categoria. Els de Pep Ruiz han guanyat el títol a Burela, seu de la fase final, després d’encadenar tres victòries contra l’Academia Red Blue 5 Coruña (5-2), el Betis (4-2) i ElPozo (1-4).

En la final, el Barça s’ha tret l’espineta de la derrota també contra ElPozo als penals en la primera edició de la Copa RFEF i ha guanyat amb solvència. Al descans, els de Pep Ruiz ja dominaven per 1-3 amb gols de Puigvert, Carrasco i Rodó, i a la segona part no han donat opcions de remuntar al rival i Cano ha sentenciat el partit amb l’1-4 definitiu.

És el segon títol de la temporada pel Juvenil, que també es va proclamar campió de lliga. A finals de mes es disputa la Copa Catalunya que donaria opció a un triplet.

L’Infantil i el Cadet, eliminats

La nota negativa ha estat l’eliminació dels equips Infantil i Cadet en la fase prèvia del Campionat d’Espanya que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva. L’Infantil ha cedit davant de l’AE Llevant de Manacor i el Cadet s’ha vist superat pel Sala 10 AD.