“No val especular, sortirem a guanyar”

“No val especular, sortirem a guanyar”

Matheus i Lozano coincideixen en la manera com el Barça ha d’afrontar la tornada contra ElPozo al Palau (ds, 19h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

El Barça i ElPozo afronten la tornada dels quarts de final amb un avantatge de dos gols del conjunt blaugrana després del partit d’anada disputat dimecres passat al Palacio de los Deportes (1-3). Per al global de l'eliminatòria compta la diferència de gols, amb l'única particularitat que després de la disputa de la pròrroga es classificaria el Barça sense necessitat de recòrrer als penals per la seva millor classificació a la lliga regular.

Per a aquest partit el tècnic Jesús Velasco no té baixes i repetirà la mateixa convocatòria de l’últim partit a Múrcia, amb els 13 disponibles del primer equip i la presència del jugador del filial Víctor Pérez. Com a fet destacat, després del xiulet final l'equip i el Palau faran un homenatge a Esquerdinha amb motiu de la seva retirada a final de temporada.

Matheus i Lozano, prudents

Ningú es refia de l’avantatge de l’anada i la plantilla ressalta que ElPozo té potencial per remuntar l’eliminatòria. “No podem donar ales a ElPozo, els primers minuts seran molt importants, hem de sortir a guanyar i, sobretot, hem d’evitar que puguin marcar un gol ràpid i vegin opcions de fer-nos mal”, remarca Lozano, que també demana el suport del públic. “Espero el Palau de les grans ocasions, serà un partit molt competit i necessitem que la nostra gent també empenti amb nosaltres per passar a semifinals”, diu el capità.

L’heroi de l’anada, Matheus, coincideix amb Lozano. “Ens equivocaríem si sortíssim a especular amb el resultat, la mentalitat ha de ser la de sortir a guanyar, i encara més amb el nostre públic a favor”, diu Matheus, que desconfia de ElPozo. “Són un gran equip i no valen els precedents fins ara, no tenen res a perdre i sortiran a l’atac”, adverteix el brasiler.

El factor Palau

S’espera una gran entrada al Palau per viure la tornada dels quarts de final aquest dissabte a les 19h. El partit també serà retransmès per BarçaTV, Esport3 i Gol, i a les xarxes a través de BarçaTV, rfef.es i LaLigaSportsTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut