Calendari d’un súper cap de setmana per a la base

Calendari d’un súper cap de setmana per a la base

L’Infantil i el Cadet juguen la prèvia del Campionat d’Espanya a la Ciutat Esportiva, i el Juvenil la fase final de la Copa d’Espanya a Burela

El planter del Barça viurà el seu particular súper cap de setmana amb la disputa de les fases prèvies dels Campionats d’Espanya Infantil i Cadet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i la fase final de la Copa d’Espanya Juvenil a Burela.

Fase prèvia Campionat Espanya Infantil

Tindrà lloc al pavelló de Futsal de la Ciutat Esportiva i serà retransmès íntegrament per FutsalMaferTV. Hi participen 4 equips i només el primer classificat accedeix a la Final Four.

El calendari del Barça Infantil és el següent: CE Exposición-Barça (dv, 10/6, 15h); Sala10-Barça (ds, 11/6, 12h); i AE Llevant de Manacor Fisiomedia-Barça (dg, 12/6, 10h).

Fase prèvia Campionat Espanya Cadet

També tindrà lloc al pavelló de Futsal de la Ciutat Esportiva i, igual que en la categoria Infantil, també serà retransmès íntegrament per FutsalMaferTV. Hi participen 4 equips i només el primer classificat accedeix a la Final Four.

El calendari del Barça Cadet és el següent: Sala10-Barça (dv, 10/6, 19h); Fisiomedia Manacor Sala 5-Barça (ds, 11/6/, 18h); i Barça-CFS Agüimes (dg, 12/6, 12h).

Fase final Copa d’Espanya Juvenil

Té format de final a vuit i els partits seran retransmesos pels canals de la RFEF. El Barça va accedir a la fase final després de golejar al Kukuiaga basc per 11-0. 

El rival del Barça als quarts serà l’Academa Red Blue 5 de la Coruña i el partit es disputarà el divendres dia 10/6 a les 16:30h. En cas de classificació, el Barça jugaría les semifinals el dissabte 11/6 a les 13:15h; i la hipotètica final el diumenge 12/6 a les 12h. La resta d’equips participants són: Fútbol Emotion Zaragoza i Betis, possibles rivals en una hipotètica semifinal; i a l’altra banda del quadre hi trobem ElPozo, Malacitano, Gáldar i Alcorcón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut