Cap fred per afrontar una eliminatòria calenta

Cap fred per afrontar una eliminatòria calenta

Velasco té tota la plantilla a disposició per al partit d’anada de quarts a la pista de ElPozo (dc, 20:45h, BarçaTV i Gol)

“Es parla molt de les ganes que ens té ElPozo, de revenja, de l’ambient que hi haurà a les graderies, de tensió, però tenim clar que això són coses més de l’entorn i a nosaltres el que ens toca és deixar les emocions fora de la pista i centrar-nos en el que sabem fer respectant molt al rival perquè ja sabem que serà una eliminatòria duríssima igual que ho va ser la final de Copa”, avisa Dyego Zuffo.

Velasco recupera a Marcenio i s’enduu a 14 jugadors a Múrcia, els 13 disponibles del primer equip i Víctor Pérez del filial. Per la seva banda, ElPozo no podrà comptar amb el sancionat Taynan. Els tres precedents d’aquesta temporada contra ElPozo s’han saldat amb dues victòries del Barça a la lliga i el triomf als penals a la final de la Copa d’Espanya.

 

Eliminatòria a doble partit

Un factor diferent respecte a d’altres temporades és el canvi de format dels quarts i les semifinals del play-off, que per qüestions de calendari es disputen a partit d’anada i tornada. L’avantatge que tindrà el Barça com a primer classificat de la lliga regular serà doble: disputarà la tornada a casa, i en cas d’empat passaria de ronda sense necessitat de recòrrer als penals.

“Hem de saber gestionar aquest canvi de format, el primer partit és molt important i no hem de perdre el cap sigui quin sigui el resultat perquè l’eliminatòria s’acabarà decidint al Palau”, adverteix Dyego, que destaca “la defensa de primera línia” com el punt més fort del rival.

Pito, factor diferencial

A la prèvia també ha parlat Pito, que posa en valor que “l’equip arriba amb molta confiança al tram decisiu de la temporada”. Això sí, l’ex de ElPozo recorda que “ara tots els equips partim de zero una altra vegada i ens espera un partit molt difícil a Múrcia per la qualitat del rival i pel factor ambiental”, remarca Pito. Sobre el canvi de format, Pito diu que “només pensem en guanyar allà i no volem especular amb el resultat”. El partit serà a les 20:45h, en directe per BarçaTV i Gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut