El Juvenil comença l’assalt a la Copa d’Espanya

El Juvenil comença l’assalt a la Copa d’Espanya

Els de Pep Ruiz s’enfronten aquest dissabte al Kukuyaga basc amb un bitllet per a la fase final en joc (18h, Ciutat Esportiva)

El Barça Juvenil, flamant campió de lliga amb només una derrota en tota la competició, afronta a partir de dissabte els vuitens de final de la Copa d’Espanya en una eliminatòria a partit únic contra el Kukuyaga basc que es disputarà dissabte a les 18h a la Ciutat Esportiva.

Fase final a Burela

El guanyador del partit es guanyarà el dret de participar entre el 9 i el 12 de juny a la fase final de la Copa d’Espanya que tindrà lloc a Burela. Ja s’ha sortejat el quadre i, en cas de classificar-se, el Barça s’enfrontaria al vencedor del partit Academa Red Blue5 Coruña-Futsal PR7. També són a la mateixa banda del quadre el Fútbol Emotion Zaragoza, el Tenerife, el Betis i el Rivas i es podrien creuar amb el Barça en una hipotètica semifinal.

L’espina clavada de ElPozo

La temporada gairebé perfecta del Barça només té un però, que va ser l’eliminació als quarts de final de la Copa RFEF Juvenil contra ElPozo als penals. Precisament ElPozo també participa a la Copa d’Espanya i només es creuaria amb el Barça en una hipotètica final, un partit esperat per tothom però que només serà possible de veure si els dos equips prèviament fan els deures i superen les tres eliminatòries que els separen de la desitjada final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut