Fotografia oficial abans del play-off

Fotografia oficial abans del play-off

El president Laporta, el vicepresident Rafa Yuste i el directiu Aureli Mas encoratgen l’equip a lluitar per la lliga i arrodonir una temporada que ja és històrica

El Barça de futbol sala encara la recta final de la lliga amb l’objectiu de fer bo el primer lloc de la fase regular i completar el pòquer de títols aquesta temporada després d’haver guanyat ja la Champions, la Copa d’Espanya i la Supercopa.

El president Laporta, el vicepresident Rafa Yuste i el directiu responsable Aureli Mas s’han trobat aquest dimarts amb l’equip per felicitar-los i donar-los ànims de cara als play-off, i també s’han fet la fotografia oficial de la temporada 2021/22. 

 

El calendari que ve

Dissabte que ve a les 18h, el Barça juga a Cartagena l’últim partit de la fase regular amb el primer lloc ja assegurat. I a partir de dimecres que ve, dia 8 de juny, comencen els play-off. Els quarts i les semifinals es disputen a doble partit, mentre que la final està prevista al millor de tres. Encara falta per saber qui serà el rival del Barça als quarts. Dependrà dels resultats de l’última jornada i de qui acabi quedant vuitè. Els equips que tenen més possibilitats d’acabar-se enfrontant al Barça hores d’ara són Industrias, Jaén, Ribera Navarra i ElPozo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut