Partit d’alt voltatge a Tudela

Partit d’alt voltatge a Tudela

El Barça s’hi juga el liderat i el Ribera Navarra l’accés als play-off (dm, 20h, BarçaTV)

A tres jornades pel final de la lliga regular, el Barça visita el Ribera Navarra en un partit carregat de tensió perquè els dos equips s’hi juguen molt. El Barça manté el pols amb Cartagena i Movistar Inter pel liderat, mentre que Ribera Navarra necessita els tres punts per no veure perillar el play-off. El partit es jugarà aquest dimarts a les 20h, en directe per BarçaTV.

Les matemàtiques

El Barça necessita quatre punts dels nou que queden en joc per assegurar la primera plaça, independentment del que facin Cartagena i Movistar Inter. Els de Velasco també podrien assegurar el liderat aquesta mateixa jornada si guanyen i Cartagena no guanya; o bé si empaten i Cartagena i Movistar Inter perden.

Tornen Ferrao i Ortiz

Per al partit a Tudela el tècnic Jesús Velasco recupera a Ferrao i Ortiz, mentre que Marcenio serà baixa per una lesió al bessó de la cama dreta. Coelho i Esquerdinha ja s’entrenen amb l’equip però encara no tenen l’alta. El juvenil Marc Puigvert i el jugador del filial Víctor Pérez entren a la convocatòria.

Pito no vol sorpreses

“Esperem un partit duríssim, ells s’hi juguen l’accés al play-off i nosaltres volem assegurar el primer lloc de la lliga regular, portem lluitant tot l’any per assolir aquest objectiu i ara que ho tenim tan a prop no volem afluixar”, diu Pito. “No en tenim prou amb la Champions, també ens fa molta il·lusió guanyar la lliga i completar una temporada històrica”, remarca el brasiler.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut