Amb el liderat de la lliga regular entre cella i cella

Amb el liderat de la lliga regular entre cella i cella

A falta de quatre partits, el Barça rep divendres el Llevant amb sis punts d’avantatge sobre els seus perseguidors Jimbee Cartagena i Movistar Inter

Només queda la lliga i ja és a la recta final. Falten només quatre partits per acabar la fase regular i el play-off. Aquesta temporada els quarts i les semifinals es juguen amb format d’anada i tornada, i la final al millor de tres. Per aquest motiu és més important que mai assegurar la primera plaça de la lliga regular. I per aconseguir matemàticament l’objectiu, l’equip necessita guanyar vuit dels dotze punts en joc. Els rivals són Levante i Valdepeñas al Palau, i Ribera Navarra i Cartagena a domicili. Ara mateix el Barça és líder amb sis punts d’avantatge sobre Jimbee Cartagena i Movistar Inter, amb l’average perdut amb els madrilenys i la darrera jornada amb l’enfrontament directe Jimbee Cartagena-Barça.

El Barça-Llevant, el divendres a les 21h

El Barça es retrobarà amb l’afició del Palau aquest proper divendres a les 21h. Serà el primer partit a casa després de guanyar la Champions i s’han programat diversos actes festius a la prèvia. L’afició es podrà fotografiar amb el trofeu a la Barça Store, i també hi haurà presentació dels equips del planter amb les 3 lligues que han aconseguit l’Infantil, el Cadet i el Juvenil i el Mundial sub21 del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut