El Barça jugarà la final de la Champions per tercer any consecutiu

El Barça jugarà la final de la Champions per tercer any consecutiu

És la primera vegada que l’equip de futbol sala aconsegueix aquesta ratxa a la màxima competició europea

El Barça de futbol sala serà a la final de la Champions de Riga. Novament, perquè l’equip blaugrana ja va ser finalista en les edicions dels anys 2020 (campió) i 2021 (subcampió). I s’ha guanyat el lloc en aquesta gran final després d’una espectacular remuntada contra el Benfica, capgirant el 3-0 amb què es va arribar al descans de les semifinals. Primer, forçant la pròrroga, amb gols de Matheus, Ferrao i un espectacular Dyego (x2); posteriorment, a 18 segons per als penals, amb la diana decisiva d’Adolfo. 

 

Això fa que, aquest diumenge, a partir de les 17 hores de la tarda a Barcelona i en directe per Barça TV+, el Barça es jugui la seva quarta corona Europea en la sisena final que disputarà en la seva història. Ho haurà de fer, un altre cop, contra l’Sporting CP, que també repeteix com a finalista. 

Un altre clàssic europeu

Igual que el Barça, el conjunt portuguès també juga la seva sisena final de la Champions de la història. En aquest cas, però, serà la cinquena de les darreres sis temporades. I és que, últimament, l’Sporting de Nuno Dias s’ha fet un lloc com a equip capdavanter i ja suma dos títols. 

L’últim el va aconseguir contra el Barça l’any passat, a Zadar, després de capgirar un 2-0 a favor dels blaugrana i endur-se el partit per 4-3.

 

Ara el Barça tindrà l’oportunitat d’igualar la balança contra un conjunt portuguès que no podrà comptar amb Pany Varela, que va ser expulsat en el duel de semifinals contra l’ACCS (2-6).

"Hem demostrat ser un equip campió"

La remuntada contra el Benfica dona al Barça un cop de moral molt important per afrontar aquesta final, malgrat el cansament i l'esforç:

 

I tot el cos tècnic i els jugadors, començant pel capità Sergio Lozano, en són conscients: "No sé què passarà a la final. Estem més cansats que l'Sporting, però tenim un dia per descansar i recuperar-nos. Però és que al descans del partit estàvem fora. Ens ho hem cregut i això crec que ens donarà un plus de moral per a la final".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut