Dia de roses, llibres i Futsal!

Dia de roses, llibres i Futsal!

El Barça rep al Fútbol Emotion Zaragoza en l’últim test abans de la Final Four de la Champions (dissabte, 18h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

El primer Sant Jordi post pandèmia fa una il·lusió molt especial a tothom. És el dia que simbolitza el retorn a la plena normalitat en una data especialment assenyalada. I el Futsal se sumarà a la festa amb un partit que enfrontarà el Barça contra el Fútbol Emotion Zaragoza al Palau a partir de les 18h. Serà l’últim partit abans de la Final Four de la Champions que l’equip disputa la setmana que ve a Riga. Per això Velasco continua reservant els tocats Ferrao, Pito i Matheus. En canvi, torna a la convocatòria Marcenio.

Partit trampa

Els partits abans de les grans cites sempre són perillosos, i encara més contra un equip que està en plena lluita per evitar el descens. El Fútbol Emotion Zaragoza té dos punts i un partit més que el Betis a falta de només set jornades pel final de la lliga regular i afronta cada jornada com si fos una final. El Barça, per la seva banda, és líder amb vuit punts d’avantatge sobre Movistar Inter després d’empatar dimecres passat a Jaén (2-2).

“El Zaragoza és un equip, com tots els de la lliga, que competeix i ens exigirà perquè necessita els punts. És el dia de Sant Jordi, serà un dia maco, esperem que vingui la gent al Palau a animar-nos, que vinguin amb les famílies i amb els amics a passar-s’ho bé i nosaltres intentarem jugar bonic, donar espectacle i, sobretot, guanyar”, adverteix Feixas, que reconeix que la cita de la Champions condiciona.

“És inevitable, sobretot perquè tenim molts lesionats i ara la prioritat és recuperar a tothom, però durant dos dies toca centrar-nos en el Zaragoza i preparar el partiti per afrontar-lo en les millors condicions”, explica Feixas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut