Jaén - Barça: Un punt suat (2-2)

Jaén - Barça: Un punt suat (2-2)

Els blaugranes han resistit a l'Olivo Arena i, fins i tot, han aportat arguments finals de mèrit que podrien haver trencat l'empat

El líder s'ha endut un punt sofert en una pista complicada. Jaén i Barça han firmat les taules (2-2) en un partit emocionant fins al final, on els culers han tingut l'última paraula per trencar la igualada. Ara bé, als gols d'Antonio (pròpia porta) i d'Ortiz no han tingut més acompanyants. D'aquesta manera, els de Velasco continuen en la primera posició amb un marge de vuit punts respecte a l'Inter. 

Un gol per començar

Un inici immillorable. Abans que molts espectadors s'asseguessin a les grades de l'Olivo Arena, Antonio s'ha aliat amb els interessos blaugranes en una acció a pilota aturada servida per Coelho. El 6 rival ha introduït la pilota al fons de la xarxa als 49 segons de joc d'aquest matx de la jornada 23.

A continuació, Adolfo ha posat setge a aquest 0-1. Però l'insistent 8 no ha pogut moure l'electrònic. Tampoc el Jaén, que s'ha topat amb la majestuositat de Dídac Plana en els seus instants de domini. La figura del 21 ha donat ales al conjunt de Velasco, que ha concentrat la superioritat amb el 0-2. Una transició guiada per Sergio Lozano ha trobat continuïtat en l'assistència de Povill per a Ortiz

Amb aquest 0-2, els culers, sostinguts en una coralitat defensiva, amb alta presència de jugadors del filial, s'han assentat en un context més còmode. Alterat per una fusta de Míchel, que ha encarnat el nou pas endavant dels de Dani Rodríguez. Controlat per la seguretat de la rereguarda defensiva i de Dídac. Una nova pilota al pal, ja a la segona part, també ha ajudat als barcelonistes a mantenir la porteria a zero. 

La defensa culer resisteix 26 minuts

Una tendència d'imbatibilitat que ha acabat caient. Al minut 26, Carlitos ha retallat diferències. Un 1-2 que no ha arronsat els de Velasco que han persistit en el seu objectiu del tercer gol. Ara bé, del possible 1-3 de Dyego s'ha passat a l'empat de César. El Jaén ha arraconat el Barça, que ha resistit en un ambient hostil. I, fins i tot ha estat capaç d'augmentar les estadístiques ofensives. 

En un final emocionant i on ha mancat la lògica, ambdós conjunts han pogut trencar l'empat. Ara bé, els blaugranes han capgirat la situació i han aportat més arguments, ja que han revertit el desordre i han construït més arguments sobre la porteria d'Henrique. Ara bé, res ha desfet l'empat.  

FITXA DEL PARTIT

Jaén, 2
Barça, 2

Jaén: Henrique, Antonio, Míchel, César i Alan Brandi -cinc inicial- Mancha, Dani Martín, Carlitos, Petry i Attos 
Barça: Dídac, Coelho, Dyego, Adolfo i Víctor Pérez -cinc inicial- Carrasco, Ortiz, Lozano, Povill, Daniel i Nicolás

Gols: 0-1, Antonio (min. 1); 0-2, Ortiz (min. 8); 1-2, Carlitos (min. 26); 2-2, César (min. 32)

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador. Han amonestat amb targeta groga els locals Dani Martín (min. 15), Mancha (min. 33) i Attos (min. 34) i el visitant Ortiz (min. 20)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut