Continua la marató de partits a Jaén

Continua la marató de partits a Jaén

El Barça torna a l’Olivo Arena per jugar el tercer dels quatre partits de lliga que l’equip té en deu dies just abans de la disputa de la Champions (dc, 21h, BarçaTV i Esport3)

Després de l’Inter i ElPozo, ara toca el Jaén a domicili. El Barça torna a l’Olivo Arena, el mateix escenari on fa poc més de quinze dies va aconseguir la Copa, per afrontar una de les visites més complicades de la lliga. I tot amb la dificultat afegida de les baixes i d’un calendari que no dona treva fins a la disputa de la Final Four a Riga.

Cinc baixes

Per al partit a Jaén continuen lesionats Pito, Ferrao, Esquerdinha i Matheus, i descansarà Marcenio. En total, cinc baixes. Entren els jugadors del filial Nico, Carrasco, Víctor Pérez i Daniel, que ja van tenir un paper destacat en el triomf de diumenge contra ElPozo (2-1) i també en el partit contra Inter a Torrejón (3-2).

El Barça tindrà enfront un Jaén que és vuitè a la classificació i lluita per mantenir-se en zona de play-off després d’encadenar quatre derrotes seguides a la lliga i que té la baixa destacada de l’exblaugrana Aicardo.

Ortiz, prudent

“Serà molt difícil, és cert que el calendari està sent molt exigent i les baixes ho compliquen encara més, però l’equip ha està competint molt bé contra rivals de gran entitat com Inter i ElPozo, sobretot perquè els jugadors del filial estan aprofitant la seva oportunitat i ens estan ajudant molt, i amb tot això anem a Jaén amb l’ambició de guanyar els tres punts i seguir mantenint les distàncies.”, diu Ortiz, que no es refia del Jaén.

“Tenen una de les millors plantilles de la lliga i és un equip molt perillós, sobretot amb la seva gent que sempre anima molt, serà molt difícil”, adverteix Ortiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut