Esquerdinha anuncia la retirada a final de temporada

Esquerdinha anuncia la retirada a final de temporada

El pivot brasiler dirà adéu al Barça i al futbol sala després de cinc temporades al Club amb un palmarès de 13 títols i 87 gols que encara es pot ampliar

Leandro Rodrigues Bernardes ‘Esquerdinha’ posarà punt i final quan acabi la temporada a una llarga trajectòria de 17 anys a l’elit del futbol sala. Als seus 36 anys, i després de jugar les últimes 5 temporades al Barça, Esquerdinha ha anunciat a través d’un video comunicat la seva decisió de posar fi a la seva carrera com a futbolista a partir del proper 30 de juny.

En les cinc temporades que ha jugat al Barça, Esquerdinha ha marcat 87 gols i ha guanyat una Champions, dues lligues, tres Copes d’Espanya, tres Copes del Rei, dues Supercopes i dues Copes Catalunya de blaugrana. Esquerdinha ha sigut un dels millors jugadors del món la última década i també ha jugat amb ElPozo, Cartagena, Caja Segovia, Dina de Moscou i ha sigut internacional amb Rússia. 

El comunicat d’Esquerdinha

“És la decisió més difícil que he près a la meva vida, però crec que és moment de tancar una etapa com a esportista professional. Els cicles s’acaben i entendre això crec que és fonamental per no viure-ho amb angoixa. Segur que trobaré a faltar jugar i els pavellons plens, però la vida no és només futbol sala. Quedarà l’afecte de la gent, la història i els números, però també hi ha una vida fora de les pistes i això fa que sigui més fàcil prendre aquesta decisió. Ha sigut un privilegi jugar al Barça i espero tancar aquesta etapa amb els dos títols que falten, la Champions i la lliga”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut