Soci Lozano

Soci Lozano

El capità del Barça de futbol sala és un exemple d’implicació després d’onze temporades al Club i està a un sol gol dels 300 oficials amb la samarreta blaugrana

Sergio Lozano viu un moment dolç a nivell personal i professional. Després de superar tres lesions greus de genoll i amb 33 anys complerts, ja és el jugador amb més temporades (11), més títols (27) i més gols (299) de la història del Barça de futbol sala. El seu rècord golejador segueix augmentant i està a un sol gol dels 300 oficials amb el Barça. Per darrera seu venen Ferrao (268) i Wilde (247). 

Un culer més

El capità és un exemple d’implicació amb el Club i, després d’anys d’espera, ja té el seu carnet que l’acredita com a culer de ple dret després que la Junta del president Laporta hagi aixecat les restriccions per fer-se soci del Barça. A més, l’ambició de Lozano no té límits i ara somia amb una nova Champions, la que seria la seva quarta. 

Paraula de capità

“Estem treballant en la bona direcció com ho demostren els títols de Supercopa i Copa d’Espanya que ja hem guanyat i ara afrontem amb molta confiança el repte de la Champions, que és el títol que ens fa més il·lusió i el que dona més prestigi”, afirma el capità, que torna a gaudir del futbol sala.

“Qui m’havia de dir a mi que tindria una nova oportunitat com aquesta després de tres lesions greus i el Barça sempre ha estat al meu costat, ara toca viure el dia a dia i aprofitar aquest bon moment per intentar complir els objectius i sumar el màxim de títols possibles amb el Club”, afirma Lozano. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut