Setmana Santa amb Inter i ElPozo

Setmana Santa amb Inter i ElPozo

El Barça repetirà les semifinals i la final de Copa en dos partits consecutius de lliga que es disputaran dijous a Torrejón (17:30h) i diumenge al Palau (12h)

A només quinze dies de viatjar a Riga per disputar-hi la Final Four de la Champions, el Barça afronta un calendari carregat amb quatre partits de lliga en les pròximes dues setmanes. 

Durant la Setmana Santa tocarà enfrontar-se a Inter i ElPozo en el que serà la repetició de les semifinals i la Final de Copa. El partit contra Inter serà dijous a Torrejón (17:30h), i el Barça rebrà ElPozo diumenge al Palau (12h). Per a aquests dos partits, Velasco té les baixes confirmades d’Esquerdinha, Ferrao i Pito. L’equip ha començat a preparar aquest dilluns el doble enfrontament amb sis jugadors del filial: Àlex Lluch, Víctor Pérez, Daniel Fernández, Jorge Carrasco; Albert Ortas i Marc Campàs.

La marató de partits no s’acaba aquí, però. La setmana que ve, dos partits més: dimecres a Jaén (21h), i el dia de Sant Jordi tocarà rebre el Fútbol Emotion Zaragoza al Palau (18h). Després, el dia 26 d’abril, tocarà desplaçar-se a Riga per disputar-hi la semifinal de la Champions contra Benfica el divendres dia 29. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut