A un pas de la glòria

A un pas de la glòria

Barça i ElPozo es troben aquest diumenge (19.30h) a la final de la Copa d’Espanya

El Barça torna a estar a un pas de la glòria a la Copa d’Espanya. Els homes de Jesús Velasco s’enfrontaran aquest diumenge (19.30h, Esport3 i Teledeporte) a ElPozo Murcia Costa Cálida a la final de la competició, després de resoldre els quarts de final davant el Jimbee Cartagena (3-1) i les semifinals davant el Movistar Inter (6-4).

El conjunt blaugrana arriba al partit decisiu amb la baixa ja coneguda de Ferrao i amb el dubte d’Esquerdinha, que no va poder ser a les semifinals per un problema al turmell. La resta de jugadors de la plantilla blaugrana estan disponibles, tot i portar a sobre la factura de cops i cansament pròpia de jugar dos partits en tres dies.

En cas de victòria, el Barça sumarà el seu sisè títol de Copa d’Espanya i aixecarà el segon trofeu de la temporada després d’aconseguir també la Supercopa d’Espanya. Els precedents en aquesta competició contra ElPozo són favorables als blaugranes: catalans i murcians s’han enfrontat en quatre finals i totes s’han tenyit de blaugrana.

L’equip, en mode campió

El capità del Barça i autèntic protagonista fins ara de la Copa, Sergio Lozano, manifesta la fam de victòria que té el vestidor abans de la final: "Som un equip campió i hem vingut a guanyar aquesta Copa. A la final pot passar qualsevol cosa, però que ningú dubti que lluitarem fins a l'últim minut vagi com vagi el partit. Encara que es posi complicat, seguirem i seguirem".

Per la seva banda, Jesús Velasco remarca la rellevància de l’estil: "Aquest equip ha de veure's campió, ha de jugar per guanyar. Entenent que de vegades es perdrà i que el rival ho farà millor. Però la nostra identitat de joc és molt important tenir-la clara i ser molt disciplinats per dur-la a terme".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut