El Juvenil també juga la Copa!

El Juvenil també juga la Copa!

La competició substitueix a la Mini Copa i compta amb els millors equips de la categoria a nivell estatal

Coincidint amb la Copa d’Espanya, a Jaén també es disputa la primera edició de la Copa RFEF Juvenil. La competició, que substitueix a la Mini Copa, compta amb els vuits equips de categoria juvenil que van acabar com a líders la primera volta del seu grup de Divisió d’Honor a nivell estatal. La competició es jugarà entre el divendres 1 d’abril i el diumenge 3 d’abril i tindrà lloc a La Salobreja i a l’Olivo Arena.

Barça-ElPozo, a quarts

Els dos millors planters d’Espanya s’enfrontaran divendres amb un bitllet per a la semifinal en joc. El partit es disputarà el divendres a les 10h a La Salobreja. El guanyador s’enfrontarà en semifinals amb el vencedor del Gáldar-Fútbol Emotion Zaragoza. Per l’altra banda del quadre: Rivas-O Parrulo i Malacitano-La Amistad Burgos. 

L’equip, motivat

“És una competició molt atractiva i diferent que ens motiva especialment perquè suposa enfrontar-nos als millors equips de la categoria”, explica el tècnic Pep Ruiz. Sobre l’enfrontament de quarts amb ElPozo, l’entrenador del Barça avisa que “serà un duel molt igualat entre dos plantilles de primer nivell que practiquen un futbol sala ofensiu i atractiu per l’espectador”. I Pep Ruiz també valora “l’aprenentatge a nivell d’experiència que suposa participar en un torneig com aquest que reprodueix les pautes del món professional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut