El primer trimestre de Velasco, impecable

El primer trimestre de Velasco, impecable

Ha dirigit 20 partit amb 18 victòries, 1 empat i 1 derrota; l’equip és líder a la lliga i està a tres punts de la millor primera volta de la història; i ha aconseguit el bitllet per a la Final Four de la Champions

Els números de Velasco des de la seva arribada al Club són gairebé perfectes. Després de perdre en el debut a Palma el 9 d’octubre, el tècnic de Toledo i l’equip encadenen 19 partits invictes, amb 18 victòries i un sol empat –al Palau contra Movistar Inter-. 

El Barça és líder destacat amb nou punts d’avantatge respecte Valdepeñas i màxim golejador de la lliga amb 66 gols i una mitjana de 4,7 gols per partit. I a la Champions, ple de victòries –sis de sis- i l’equip classificat per a la Final Four de Riga de finals d’abril.

Els reptes que venen

Quan es reprengui la competició a el proper 13 de febrer arribarà el moment decisiu de la temporada. Si l’equip guanya al Cartagena al Palau, el Barça i Velasco completaran la millor primera volta de la història amb 40 punts, superant els 39 punts de la campanya 2011/12 amb Carmona a la banqueta.

Després, el 16 de febrer, tocarà debutar a la Copa del Rei a la pista del Betis. I tot seguit ja arribaran les fases finals. A finals de febrer, la Final Four de la Supercopa. A finals de març, la Copa d’Espanya. A finals d’abril, la Final Four de la Champions. I el mes de juny, els play-off pel títol de lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut