Aquest dimecres comença l’Europeu amb representació blaugrana

Aquest dimecres comença l’Europeu amb representació blaugrana

Es disputarà a Holanda entre el 19 i el 6 de febrer i Espanya i Portugal parteixen entre les favorites amb Lozano, Ortiz, Dídac, Adolfo i André Coelho a les seves files

L’Europeu de seleccions de futbol sala arrancarà aquest dimecres a Holanda sense públic per culpa de les mesures anti-Covid i amb 5 jugadors del Barça representant a dues de les favorites: Lozano, Ortiz, Dídac i Adolfo, per Espanya; i André Coelho per Portugal. De moment només han viatjat Lozano, Ortiz i Dídac. André Coelho, positiu, i Adolfo, contacte estret d’un positiu, s’espera que s’incorporin a les concentracions de les seves respectives seleccions en els propers dies.

Els grups

L’Europeu compta amb 16 seleccions dividides en 4 grups de 4 equips i les dues primeres de cada grup passen als quarts de final.

Espanya està al grup D amb Geòrgia, l’Azerbaidjan i Bòsnia, mentre que Portugal està al grup A amb Holanda, Sèrbia i Ucraïna. Si guanyen els seus respectius grups i els quarts de final, Espanya i Portugal es creuarien en una hipotètica semifinal. També són favorites Rússia, al grup C amb Eslovàquia, Croàcia i Polònia; i el Kazakhstan, al grup B amb Itàlia, Eslovènia i Finlàndia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut