El Dobovec, primer obstacle cap a la Final Four

El Dobovec, primer obstacle cap a la Final Four

El Barça debuta a la Elite Round aquest dimecres a les 17:30h, en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Esport

En els propers quatre dies el Barça es juga el passi a la Final Four de la Champions en tres partits contra el Dobovec eslovè, el Halle-Gooik belga i el Plzen txec. I els aficionats al Futsal estan d’enhorabona perquè BarçaTV i Esport3 oferiran els tres partits que juga el Barça aquesta setmana a la República Txeca.

El primer rival és el Dobovec, un conjunt físicament molt fort i amb experiència, plagat d’internacionals eslovens. Ja va ser el rival del Barça la temporada passada en el partit de quarts de final que el Barça va guanyar per 2-0 picant pedra, amb gols de Ferrao i Aicardo a Zadar.

Per a aquest partit, i per a tota la Elite Round, Velasco compta amb 14 jugadors disponibles: els 13 de la plantilla del primer equip i el tercer porter Àlex Lluch.

Pito, motivat

Una de les principals armes del Barça en aquesta Champions és Pito, que va marcar 4 gols dels 5 gols que duu aquesta temporada en els partits de la Main Round i ara vol repetir a Plzen.

“És tot just la segona vegada que jugo la Champions i estic molt motivat per guanyar aquesta competició amb el Barça”, reconeix Pito. 

El brasiler no pensa més enllà del partit contra el Dobovec. “Pas a pas, primer un partit, després l’altre i després l’altre. Pel que sabem, el Dobovec són un equip molt físic i experimentat, i nosaltres hem d’intentar tenir la pilota i fer el nostre joc per guanyar”, diu Pito.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut