Barça - Manzanares: Retrobaments feliços (8-2)

Barça - Manzanares: Retrobaments feliços (8-2)

Els de Jesús Velasco tornen al Palau cinc partits després per regalar a l’afició un liderat en una nova exhibició blaugrana

Gran partit al Palau Blaugrana. I és que el Barça de futbol sala ha derrotat amb solvència el Manzanares amb una gran actuació tant ofensiva com defensiva. Els gols de Ferrao (x2), André Coelho (x2), Adolfo, Lozano, Matheus i Feixas han fet les delícies d’un Palau entregat, que ha tornat a gaudir dels seus. 

 

Perquè, després de jugar cinc duels consecutius a domicili, els de Jesús Velasco han tornat a casa, i a més ho han fet oferint un nou triomf, el vuitè consecutiu (el cinquè a la Lliga), que permet als blaugrana seguir al capdavant de la classificació de la Lliga. 

Inici elèctric

El Barça ha trepitjat el parquet amb moltes ganes de seguir sumant de tres en tres. S’ha notat perquè, ràpidament, ha anat a buscar la porteria de Deivid. L’encert, a més, també ha estat de cara i Ferrao, després de rebre una passada llarga d’Ortiz, s’ha regirat per anotar el primer gol del partit (1-0, min 2).

El Manzanares, després d’una passada diagonal de Daniel i una rematada de Manu Diz, ha aconseguit posar l’empat (1-1, min 3), però la resposta del Barça ha estat incontestable: Andre Coelho, amb una rematada sense angle que s'ha colat per sota les cames del porter (2-1, min 8), Adolfo, després d’una jugada individual (3-1, min 8), i Lozano, amb una rematada picada (4-1, min 9), han deixat el partit pràcticament vist per sentència. 

Perquè, tot i que encara quedava molt de temps, les sensacions eren molt favorables a un  Barça que s’ha agradat i ho ha seguit intentant mostrant un nivell estratosfèric. Així, Matheus també s’ha sumat a la festa i, en un contracop que ha finalitzat a la perfecció, ha pogut posar el 5-1 amb el qual s’ha arribat al descans (min 15).

Exhibició coral

El pas pels vestidors no ha canviat la dinàmica, amb un Barça bé en la pressió i punyent en atac i un Manzanares que ha tingut molts problemes amb la pilota. Sí que es cert que Juanan ha aprofitat una errada per retallar diferències (5-2, min 26), però de nou els de Jesús Velasco no s’han deixat sorprendre i han frenat qualsevol intent de reacció amb contundència. 

Amb els visitants jugant amb porter-jugador, han arribat els gols a porteria buida de Miquel Feixas (6-2, min 30) i André Coelho (7-2, min 31). Malgrat tot, ha estat Ferrao, qui havia inaugurat el marcador, l’encarregat de tancar el resultat, després d’aprofitar un refús i transformar el seu doblet (8-2, min 33).

Gran victòria blaugrana, en una golejada exquisida, que reafirma les bones sensacions d’aquest Barça. Ara el proper repte serà el proper cap de setmana, el dissabte 20 de novembre, en un dels partits per excel·lència del futbol sala: ElPozo Múrcia – Barça.

LA FITXA

Barça, 8
Manzanares, 2

Barça: Feixas, Ortiz, Marcenio, Pito, Ferrao –cinc inicial- Matheus, Dyego, Adolfo, André Coelho, Lozano, Víctor Pérez. 

Manzanares: Deivid, Humberto, Álvaro, Manu Diz, Daniel G –cinc inicial- Antoñito, Kiki, Cortés, Juanan, Álex Fuentes, Álex Velasco, Dani Juárez (ps).

Gols: 1-0, Ferrao (min 2). 1-1, Manu Diz (min 3). 2-1, André Coelho (min 8). 3-1, Adolfo (min 8). 4-1, Lozano (min 9). 5-1, Matheus (min 15). 5-2, Juanan (min 26). 6-2, Feixas (min 30). 7-2, André Coelho (min 31). 8-2, Ferrao (min 33). 

Àrbitres: Abdulay Ndoho, Santander Flamarique.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut