El Palau ha de ser un fortí contra el Betis

El Palau ha de ser un fortí contra el Betis

Velasco adverteix de la igualtat que hi ha a la lliga i destaca que el rival és un equip “ofensiu i amb jugadors de qualitat” (dimarts 19/10, 20:30h, Palau Blaugrana)

El Barça buscarà la segona victòria consecutiva al Palau en només quatre dies en el partit d’aquest dimarts contra el Betis (20:30h, BarçaTV i BarçaTV+). És un partit avançat de la jornada 4 amb motiu de la disputa de la Main Round de la Champions la setmana que ve. Ortiz ha començat a entrenar-se amb l’equip i és dubte. 

El Barça ve de treure’s el mal regust de boca del debut a Palma amb una victòria contra Burela (6-1); mentre que el Betis suma 1 punt sobre 6 possibles, amb un empat a casa contra ElPozo (4-4), i una derrota a Jaén (2-1).

Velasco, prudent

“Sobre el paper som favorits, però això sempre s’ha de demostrar a la pista. L’equip va a més, però està clar que encara estem lluny d’on volem perquè ens falta rodatge”, admet Velasco, que remarca la igualtat de la lliga. “Només dos equips –Valdepeñas i Jaén- han guanyat els sis punts en joc, i això ja és un exemple molt clar que cada partit serà molt competit. Sabem el que hi ha, i aquesta igualtat és una motivació més per intentar donar sempre la millor versió de nosaltres mateixos quan saltem a la pista”, diu el tècnic blaugrana.

El Betis, amb dos vells coneguts

El Betis arriba a Barcelona amb el cedit Joselito i l’exblaugrana Lin a les seves files. “Lin és com un germà per a mi i amb Joselito hem compartit vestidor les últimes 5 temporades. Són dos jugadors excepcionals i dos bons amics, i sempre és un plaer retrobar-nos a la pista”, explica Sergio Lozano.

Sobre el rival, Velasco avisa que “és un equip ofensiu amb jugadors de molta qualitat”. El tècnic també aprofita per elogiar Lozano i el seu rendiment en aquest inici de lliga. “Ens ha donat una lliçó a tots, és un dels jugadors més en forma de l’equip actualment. Hem respectat els tempos de la recuperació i el jugador sempre ha dit que se sentia molt bé i ho està demostrant a la pista”, diu Velasco sobre el capità blaugrana.

El Barça-Betis d’aquest dimarts es disputarà a les 20:30h i serà retransmès en directe per BarçaTV i BarçaTV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut