Barça-Burela: Golejada blaugrana (6-1)

Els de Velasco s'imposen clarament en la segona jornada de la competició domèstica i sumen el primer triomf en aquesta competició

Primer triomf en lliga del Barça després d'imposar-se al Burela (6-1). Els de Velasco han deixat encarat el matx al descans amb el 4-1 i a la represa amb el porter-jugador de Burela no hi ha hagut canvis en el marcador fins al tram final del matx, en què els culers han aconseguit el definitiu 6-1. Abans de l'inici del matx el Palau ha homenatjar als medallistes culers, Coelho (or) i Dyego, Pito i Ferrao (bronze).

Gran inici blaugrana

El Barça ha firmat uns bons primers minuts i Ferrao ha avançat als culers en el marcador després d'un minut i mig disputat (1-0, min 2). Els bons minuts culers s'han prorrogat i Sergio Lozano ha marcat en el retorn oficial al Palau (2-0, min 4). Els de Velasco han seguit desplegant un bon joc i això s'ha transformat en gols. Ferrao ha firmat el seu doblet particular, amb assistència d'Adolfo, als 11 minuts de joc per situar el 3-0 que refermava el gran inici de partit. Abans Dídac Plana ha firmat una gran aturada per evitar el primer gol visitant a les cames de Iago Míguez.

Els de Velasco no han afluixat la intensitat i Coelho situaria el 4-0 en una jugada d'estratègia. Una diana que trobaria resposta en el primer gol visitant, obra de Pitero, aprofitant un error culer en la sortida de pilota. Burela ha pogut frenar el joc blaugrana amb el porter-jugador i amb el 4-1 s'ha arribat al descans

Amplien la diferència

A la represa el Barça ha tingut el control total del matx i de les ocasions de perill, però sense fortuna de cara a porteria en els primers minuts. Una segona meitat sense massa interrupcions amb el porter-jugador de Burela. El marcador no s'ha mogut amb el pas dels minuts, fins que Coelho ha aconseguit situar el 5-1 amb un xut de camp a camp (min 33). Abans del final, però, Dídac Plana ha marcat el definitiu 6-1 en els darrers segons del matx. Amb aquest resultat el Barça suma el primer triomf a la competició domèstica.

Barça, 6
Burela, 1

Barça: Dídac, Lozano, Adolfo, Matheus i Ferrao -cinc inicial-, Dyego, Marcenio, Esquerdinha, Pito, Coelho i Povill.

Burela: Kaluza, Isma, Iago, Renato i Pitero -cinc inicial-, Levi, Quintela, Wanderson, Lucho i Pazos.

Gols: 1-0, Ferrao (min 2); 2-0, Lozano (min 4); 3-0, Ferrao (min 11); 4-0, Coelho (min 12); 4-1, Pitero (min 13); 5-1, Coelho (min 33); 6-1, Dídac (min 40).

Àrbitres: Néstor Juan i Diego Martinez. Targeta groga als jugadors visitants Iago Míguez, Wanderson, David Pazos i Nito.