Ortiz: “Tant Pito com jo venim a apuntalar el projecte del Barça”

Ortiz: “Tant Pito com jo venim a apuntalar el projecte del Barça”

Les dues incorporacions culers s'han mostrat contentes per vestir la samarreta blaugrana i esperen "fer gaudir al públic del Palau Blaugrana i aixecar molts títols"

Dia de somriures per a les cares noves. Aquest matí del dijous 7 d'octubre, a la sala de premsa del Palau Blaugrana, ha tingut lloc la presentació dels fitxatges blaugranes, Jean Pierre Guisel Costa, 'Pito' i Carlos Ortiz.

"Completen una plantilla que ens permetrà aspirar a tot", ha apuntat el directiu responsable del Barça de futbol Sala, Aureli Mas. Molt agraït als nous 17 i 23 culers, ja que "han rebutjat altres ofertes i han apostat per vestir de blaugrana".

 

Les declaracions de Pito

"Donaré el 100% amb aquesta samarreta. Estic molt content d'arribar al FC Barcelona i agreixo molt l'esforç que ha fet per poder aconseguir el meu fitxatge. Ara toca gaudir"

"És un honor jugar juntament amb Ferrao al Barça. Només espero que fem una bona dupla i generem molts mals de cap als equips contraris"

"Ara és moment de deixar els precedents enrere contra el Barça i vull fer gaudir a la meva nova afició. Arribar aquí canvia moltes coses i és moment de disfrutar i ajudar amb títols al Club"

"Entreno de valent cada dia per arribar de la millor manera possible al debut lliguer contra el Palma"

Les frases de Carlos Ortiz

"Tant Pito com jo venim a apuntalar el projecte del Barça. Tenim una plantilla amb els millors jugadors del món. Vinc amb la il·lusió d'un juvenil per debutar al Palau Blaugrana i defensar l'escut del Barça. Aportaré la meva experiència a l'equip" 

"Tinc una motivació extra per jugar al costat d'un amic com Sergio Lozano. Ha fet molt perquè jo pugui arribar al Barça. Ara, només espero que puguem aixecar molts títols plegats"

"Ho volem guanyar tot. Aquest és l'objectiu que ens marquem, perquè el Barça sempre és favorit a tot"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut