Barça - Palma Futsal: Derrota per tancar els amistosos (1-3)

Barça - Palma Futsal: Derrota per tancar els amistosos (1-3)

Els blaugranes han penalitzat la falta d'encert davant un elenc balear molt efectiu

Punt final als amistosos amb derrota. El Barça ha penalitzat la falta d'encert davant un Palma Futsal endollat (1-3). Els de Velasco, tot i portar el pes del joc i de les estadístiques ofensives, no han pogut alterar el discurs balear, molt efectiu al Palau Blaugrana. 

 

El Barça ha posat les ocasions, el Palma, el gol. Si els catalans s'han topat contra la fusta i un impermeable Fabio, els balears han exhibit màxima efectivitat. Les incansables aproximacions del Barça han quedat interrompudes pel 0-1 de Carlos i el 0-2 d'Eloy Rojas. Dues accions quasi esporàdiques visitants, que han trencat el domini barcelonista en el joc. Però no en l'electrònic, que ha reflectit l'avantatge illenc. Inalterable davant l'energia de Lozano o els xuts de Nicolás Marrón i Víctor Pérez. 

I és que els joves culers han tingut focus. Perquè Velasco només ha pogut comptar amb sis blaugranes del primer equip, ja que els set mundialistes encara no s'han incorporat; ho faran la setmana vinent. I, per fi, després d'una combinació entre Matheus i Povill, els culers han obert la llauna. Una alegria efímera per l'1-3 de Mancuso. Sense virar el guió, els culers posant setge a la porteria del Palma, el partit s'ha dirigit a la conclusió. On s'ha mantingut la derrota del Barça. 

Aquest 1-3 ha estat l'últim amistós del Barça abans de l'inici lliguer, que, precisament, serà el cap de setmana del 9 d'octubre a la pista del Palma Futsal. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut