Ribera Navarra-Barça: Cauen als penals (4-4, 3-1)

Els de Velasco no han pogut imposar-se a la tanda de penals després del 4-4 al final del temps reglamentari en el partit amistós corresponent al II Memorial José Manuel Alves

Derrota blaugrana en II Memorial José Manuel Alves contra Ribera Navarra (4-4, 3-1) en un enfrontament decidit a la tanda de penals. Un partit en el qual Velasco ha sortit amb el cinc inicial de jugadors del primer equip disponibles fins al retorn dels mundialistes i de Sergio Lozano. El Barça s'ha avançat en dues ocasions en el marcador, però a partir del 2-2 ha estat més encertat el conjunt local que amb dues dianes ha situat el definitiu 4-2. Dos gols a la recta final han forçat la tanda de penals, en la qual el Barça no ha tingut sort de cara a porteria.

Primers minuts per Esquerdinha

Han estat els primers minuts d'Esquerdinha aquesta temporada, ja que s'havia perdut els dos anteriors duels. I el blaugrana ha estat l'autor del primer gol del matx als tres minuts de joc (0-1, min 3). Una diana que ha respòs Ribera Navarra ràpidament. Un minut i mig després Terry ha situat novament l'empat (1-1).

El matx s'ha mantingut elèctric i amb ocasions per als dos conjunts. El Barça s'ha mostrat més encertat i ha tornat a avançar-se en el marcador amb una diana de Marc Camàs als nou minuts de joc. Una diana que ha tingut la reacció local abans del descans mitjançant Carlos amb un xut a la base del pal (2-2, min 18).

A la segona meitat s'ha mantingut la igualtat, si bé Ribera Navarra ha sabut aprofitar bé les seves ocasions i Pitinho, amb un gran gol des del lateral, i Carlos han situat el 4-2. Però el Barça no s'ha rendit i ha neutralitzat el resultat. Víctor Pérez en una gran acció individual i finalment Esquerdinha han situat el 4-4. El matx s'ha decidit a la tenda de penals, però els blaugrana no han tingut fortuna i han caigut 3-1.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min 3); 1-1, Terry (min 5); 1-2, Marc Campàs (min 9); 2-2, Carlos (min 18); 3-2, Pitinho (min 29); 4-2, Carlos (min 33); 4-3, Víctor Pérez (min 34); 4-4, Esquerdinha (min 35).