Triomf en un amistós exigent a Mataró (0-2)

Gols de Ncolás Marrón i Mario, en un duel que ha servit perquè els jugadors del primer equip Feixas, Povill, Matheus i Marcenio continuïn acumulant minuts

Després de l’estrena amb golejada a Ripollet del cap de setmana (0-7), el Barça ha tornat a guanyar el segon amistós de la pretemporada a la pista d’un combatiu Futsal Aliança Mataró (0-2), amb gols dels jugadors del filial Nicolás Marrón i Mario, un a cada part.

Més ocasions del Barça

El Barça ha tornat a sortir amb un cinc inicial amb els quatre jugadors disponibles del primer equip i el jove del filial Carrasco. Després de dues bones intervencions de Feixas, la primera sobretot desviant un xut de Pol Tolrà, ha començat el domini i les ocasions visitants. El Barça s’ha estat a punt d’avançar al marcador amb un xut al pal de Matheus al minut 7. I poc després, al minut 12, xut al travesser del blaugrana Jorge Carrasco. I finalment al minut 14 Nicolás Marrón ha marcat el 0-1 en jugada d’estratègia després que Mario saqués una falta molt a prop de l’àrea visitant. El Futsal Aliança Mataró ha reaccionat amb un xut d’Antoñito que ha desviat Feixas, i amb el 0-1 s’ha arribat al descans després de tres bones ocasions de Matheus, Marcenio i Daniel.

Resultat curt

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera. Amb una clara ocasió de Nico, que ha estavellat la pilota al pal per tercera vegada. Matheus ha sigut dels més actius en atac, però el porter local Amar ha respost amb bona nota i ha aturat tots els xuts perillosos. Finalment al minut 32, Mario ha fet el 0-2 aprofitant una triangulació amb Povill i Nico. Com a anècdota, destacar que han jugat amb el Barça els ‘mataronins’ Marc Campàs i el porter Àlex Lluch, que ha disputat els últims 10 minuts. Ambdós formats al Futsal Aliança Mataró.

El Barça disputarà el proper partit dimecres que ve a les 20h a Tudela, en un amistós contra Ribera Navarra que també s’emetrà en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3

Gols: 0-1 Nicolás Marrón (min 14); 0-2 Mario (min 32)