El segon amistós, a Mataró i en directe per TV

El segon amistós, a Mataró i en directe per TV

El Futsal Mataró-Barça es disputarà aquest dimecres a les 20h, en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3

El Barça de Velasco es podrà veure en directe per televisió aquest dimecres a les 20h, en l’amistós que disputarà a la pista del Futsal Mataró contra el conjunt local. Serà el segon amistós de la pretemporada després del debut amb victòria a Ripollet (0-7).

Quatre jugadors del primer equip

Degut a les absències dels mundialistes, Velasco només podrà comptar amb 4 jugadors del primer equip a Mataró: Feixas (26), Marcenio (18), Povill (2) i Matheus (3). Encara no hi seran ni Esquerdinha, que arrossega molèsties musculars, ni Lozano, que no té l’alta.

Velasco completarà la convocatòria amb 8 jugadors del filial: el porter Àlex Lluch (15), i els jugadors de pista Mario López (5), Marc Campàs (10), Alex Garcia (7), Jorge Carrasco (4), Nicolás Marrón (8), Daniel Fernández (9) i Víctor Pérez (14).

Declaracions de Povill i Feixas

D’altra banda Povill i Feixas es van mostrar satisfets en declaracions a BarçaTV sobre l’evolució de la pretemporada i el debut a Ripillet. “Ara es tracta d’anar agafant ritme i posar-se en forma, estem coneixent-nos amb el nou míster i veiem que té les idees molt clares i sap transmetre el que vol”, diu Povill. Per la seva banda, Feixas també va mostrar el seu costat més optimista. “L’any passat va ser d’adaptació, no vaig tenir sort amb les lesions i he arribat amb moltes ganes des del primer dia per ser útil al nou míster i a l’equip”, diu Feixas. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut