El Barça començarà la lliga a la pista de Palma Futsal

El Barça començarà la lliga a la pista de Palma Futsal

L’equip de Velsasco s’estrenarà a Primera el 9 d’octubre a Son Moix en una fase regular que constarà de 30 jornades i s’acabarà el 4 de juny amb un Jimbee Cartagena-Barça

Plat fort per començar la lliga de Primera RFEF Futsal: Palma-Barça, la reedició de les semifinals de l’últim campionat. El Barça de Velasco debutarà a Primera a Son Moix el 9 d’octubre, i tancarà la fase regular el 4 de juny a la pista del Jimbee Cartagena.

Cites clau 

A la jornada 3, el 23 d’octubre, arriba el derbi: Industrias-Barça. I la tornada serà al Palau el 12 de març en la jornada 18.

Els partits més esperats. ElPozo-Barça serà a la jornada 7, el 20 de novembre; i la tornada al Palau en la jornada 22, el 17 d’abril. I el Barça-Movistar Inter arribarà a la jornada 10, el 8 de desembre; mentre que la tornada serà a Torrejón el 30 d’abril, en la jornada 25.

Per últim, el Llevant-Barça, la última final de lliga, tindrà lloc en la jornada 12, el 22 de desembre; i la tornada serà al Palau el 21 de maig, en la jornada 27, a falta de tres pel final de la fase regular. L’últim partit de la primera volta serà al Palau contra el Jimbee Cartagena, el 12 de febrer; i l’últim partit de la fase regular serà a Cartagena el 4 de juny.

Alguns partits es poden veure alterats per la disputa de la Champions, que té el següent calendari: Main Round (26-31 octubre); Elite Round (30 novembre-5 desembre); i Finals (28 abril-1 maig).

Calendari de Segona Divisió

El Barça B de Closas començarà abans la lliga. Concretament el dia 11 de setembre a la Ciutat Esportiva contra Mengíbar, i acabarà la fase regular, que constarà de 34 jornades, el 7 de maig en un duel també a la Ciutat Esportiva contra el filial de Movistar Inter.

A destacar la dificultat de l’inici del campionat de lliga del Barça B.  En les sis primeres jornades els de Closas tenen un inici complicat: debut contra Mengíbar; desplaçament a la pista del Full Energia Zaragoza; reben al descendit Antequera; visita  a la pista de El Ejido; i dos partits consecutius contra dos equips descendits de Primera, el Peñíscola (casa), i O Parrulo (Ferrol).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut