Dídac Plana renova fins al 2024

Dídac Plana renova fins al 2024

El porter, que va ser l’heroi de la final contra el Llevant, allarga el seu contracte amb el Club per tres temporades més

Després d’una temporada espectacular, amb actuacions decisives en la final de Champions al Palau i la final de lliga contra el Llevant, Dídac Plana ha renovat per tres temporades amb el Barça de futbol sala, fins al 30 de juny del 2024. 

Nascut a Arenys de Mar (22/5/1990), és culer de bressol i així ho va expressar amb el seu sentit petó a l’escut després d’aturar el penal decisiu en la tanda contra el Llevant que donava el títol de lliga al Barça.

Un comodí amb la pilota als peus

Després d’una etapa de deu anys cedit, va tornar al Club l’estiu del 2018 per ocupar la vacant de Paco Sedano, i en només tres temporades ja s’ha consolidat com un dels millors porters de la lliga i del món. Ha guanyat 9 títols amb el Barça: 2 lligues, 1 Champions, 2 Copes d’Espanya, 2 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 1 Copa Catalunya. També és internacional amb la selecció espanyola i ha estat escollit en el cinc ideal de la Champions 2020/21.

Al marge de la seva agilitat sota els pals, Dídac ha destacat pel seu domini del joc de peus i ha destacat en la faceta de porter-jugador durant tot el curs, marcant set gols al campionat de lliga i, sobretot, donant una alternativa de joc a l’equip que ha desconcertat als rivals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut