Carlos Ortiz fitxa pel Barça per una temporada

Carlos Ortiz fitxa pel Barça per una temporada

Té el rècord d’internacionalitats amb Espanya i arriba procedent de l’ACCS francès juntament amb Velasco, amb qui també van coincidir a Movistar Inter

L’experimentat tanca, nascut a Madrid el 3 d’octubre de 1983, ha destacat sobretot per la seva trajectòria amb Movistar Inter durant 12 temporades, entre el 2008 i el 2020, i amb la selecció espanyola. Va guanyar 20 títols amb Movistar Inter, entre aquests tres Champions i sis lligues; i també ha guanyat 4 Europeus amb Espanya, essent el jugador que ostenta el rècord d’internacionalitats amb la selecció absoluta, amb un total de 195.

Ara Carlos Ortiz arriba al Barça on firmarà per una temporada, fins al 30 de juny del 2022, després d’un any a França amb Jesús Velasco, on van conquistar també la lliga francesa després de triomfar junts a Movistar Inter.

"Ja no m’ho esperava"

Ortiz explica que li fa “molta il·lusió” jugar al Barça, però reconeix que a aquestes alçades de la seva carrera pensava que aquest era un tren que ja se li havia escapat.

 

“La veritat és que ja ningú s’ho esperava, ni jo mateix pensava poder gaudir d’aquesta experiència, però les coses venen com venen i ja tinc moltes ganes de començar i de tornar a la lliga espanyola amb energies renovades després d’un any a França”, explica Ortiz.

“Físicament i de cap em trobo molt bé i continuo il·lusionat i amb moltes ganes de jugar i guanyar, serà un any atípic per culpa del Mundial i començarem gairebé sense fer pretemporada ni trobar-nos amb el grup, però el Barça té un equip molt consolidat, amb jugadors molt competitius, i l’objectiu és seguir sumant títols”, diu Ortiz, que sap què s’espera d’ell. “Posaré tota la meva experiència i coneixements al servei d’aquest escut per intentar guanyar-ho tot, per ganes i ambició no quedarà”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut