El Barça conquista la cinquena lliga per tancar una etapa

El Barça conquista la cinquena lliga per tancar una etapa

El projecte Plaza-Lahoz s’acomiada amb 12 títols en cinc temporades i Aicardo marxa del Club després de 9 anys amb un palmarès envejable de 21 títols

La lliga conquistada contra el Llevant és la cinquena de la història del Barça de futbol sala i el 12è títol de l’era Plaza-Lahoz, que s’acomiaden del Club després de 5 temporades amb 2 lligues, 1 Champions, 2 Copes d’Espanya, 3 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 3 Copes Catalunya.

També és un final d’etapa rodó per a Aicardo, que en 9 temporades al Club ha guanyat 21 títols: 3 lligues, 2 Champions, 3 Copes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Espanya i 6 Copes Catalunya.

El Barça iguala les 5 lligues de ElPozo

En el global del palmarès de lliga, el Barça iguala les cinc lligues d’un club històric com ElPozo. Els blaugrana han guanyat cinc títols en nou finals disputades, la primera la temporada 2010/11. I han conquistat quatre d’aquests cinc títols al Palau davant l’afició: el 2011 contra el Caja Segovia en el cinquè partit, el 2013 contra ElPozo en el quart partit, el 2019 també contra ElPozo en el cinquè partit i ara contra el Llevant en el partit definitiu d’un play-off al millor de tres. L’única lliga conquistada fora del Palau va ser a Múrcia, el 2012, en el cinquè partit. L’equip que té més lligues és el Movistar Inter, amb 14, seguit pel Barça i ElPozo, amb cinc títols.

Lozano i Aicardo, jugadors amb més lligues amb el Barça

De l’equip actual, Sergio Lozano és el jugador amb més lligues vestint la samarreta del Barça. En total quatre de les cinc que té el Club. I també amplia el seu avantatge com a jugador amb més títols del Barça de futbol sala: 25 en total, superant els 22 de Sedano. De la resta de la plantilla, Aicardo té tres títols de lliga amb el Barça i marxarà del Club amb 21 trofeus com a blaugrana, al tercer lloc del podi només per darrera dels ja mencionats Sedano i Lozano.

La resta de la plantilla té dues lligues amb el Barça, excepte André Coelho, Matheus, Povill i Óscar de la Faya que s’estrenen.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut